Villa Pallisvej – opført i 2016

Om- og tilbygning af ungdomsværelser, multirum, 2 x bad og toilet, ny stue med opdeling til afslapning, spise og tv ophold.

Uddrag fra artikel i Vol #46 om Villaen:

Villaer med sigtelinjer og gennemsyn
Et lysende eksempel på Kim Thorsells menneskelige tilgang til arkitekturen er en nylig ombygning og udvidelse af villaen på Pallisvej i Brabrand ved Aarhus, der står som et referenceprojekt for kimthorsell architects både indvendigt og udvendigt. Villaens nye tilbygning fremstår som en integreret del af det eksisterende hus, og tegnestuen står bag udviklingen af et koncept for boligen, der både favner det nye og det gamle:

– Tilbygningen skaber en ny sammenhæng og bygger bro mellem det nye og det gamle. Det gælder både vertikalt og horisontalt, og faktisk ser det ”gamle” ud som om, det er det nyeste. Samtidig udfordrer vi materialerne og kombinerer trælistebeklædning med sort tegl. Nogle steder er vinduesarealerne relativt små, men det kompenserer vi for med store, flade, selvrensende og automatiske ovenlys, der giver et fantastisk lysindfald, fortæller Kim Thorsell.

Navigation