Villa Annekærvej - Egaa - om- og tilbygning 2019

Udvidelse og ombygning af ældre villa fra 1867 og senere ombygget med tagetage i 1992.
Huset ligger tæt ved vejen og bygherren ønskede at bevare huset klassiske hvidpudsede udtryk mod vejsiden – dels på grund af den nuværende lokalplan for området der anbefaler at man bevarer landsbyudtrykket og dels for at kunne bevare den store grund mod nord der skråner nedad mod Skæring Bæk.

Udvidelsen indholder en stue med køkken alrum i den vestlige side og et niveauspring på tre trin op til den “gamle” del af boligen. Den eksist. bolig er blevet totalt moderniseret med nye egetræsgulve med gulvvarme og 2 nye badeværelser i stueplna med tilhørende 2 stk. børneværelser mod vejsiden.
En større entre ved indgangen mod syd leder direkte ind gennem boligen og den nye tilbygning som man fra første færd kan se hele vejen igennem boligen. Den nye stue står som eet stort dobbelthøjt rum med egetræsakustiklofter fra Moelven og en stor glasfacade, der vender mod nord og den store have mod Skæring Bæk.

Mellem stue og trapperummet opdeler en ny pejs rummet i to med kig igennem og hyggekrog mod havesiden. Den nye trappe, er indpasset som et møbel i rummet og det nederste trin skaber et lille læsehjørne/ plads til akvariet:-) hvor under der er indpasset en lem til husets ene af to robotstøvsugere.
Den ydre beklædning af tilbygningen mod havesiden er udført i 3″ profiltræ som thermoask – et varmebehandlet facadeprodukt som har en ekstra lang varighedsgarati (60-80 år) – uden behandling – det gråner naturligt og bliver til sidst helt sølvgråt.

Navigation